Valg af julemandskostumer, nissepige kostumer plus nissekostumer

På arbejdet skal vi til at skitsere aften med julehygge for samtlige kolleger, og planlægningsglade mig er nu ret imponeret over de nissepige kostumer, nissekostumer plus julemandskostumer (dramashop.dk/jul/category/jul-julemanddame-alfer-nisser-div-36) vi har fået købt. De kostumer er i ret fornuftig kvalitet plus overraskende detaljer. Jeg morer mig ved tanken om at se Frank og Mogens gøre den som julemænd i de smarte julemandskostumer, og desuden booker vi 2-3 statister i nisse kostumer. Festarrangørerne har tillige indkøbt et par nissepige kostumer der er lidt småfrække. Vi tænkte det vil være underholdende med en smule til herrerne. Vi har bestemt rigtig frisindet tone her på virksomheden, så vi i festudvalget går ikke ud fra at 2-3 kinky nissepige kostumer falder i dårlig jord.

Planlægger-mig glæder mig vild til vores juleshow i min virksomhed. Det er første gang at det bliver holdt, og der skal sandelig ikk undvære nissepige kostumer, julemandskostumer + nisse kostumer. Vi plejer at nøjes med et styk julebuffet, men i år runder virksomheden af op til juledagene med julemandskostumer, sang og musik, nissepige kostumer, hygge og nissekostumer. Total fest.

Blandt mine kolleger er størstedelen et sæt festløver. Virksomheden har holdt fester om sommeren og tillige en påskefest, hvor Alberthe troppede op som et påskeæg. Hylende morsomt. Men denne gang står den på julemandskostumer, nissepige kostumer samt nissekostumer til det kommende show med raflegaver, hjemmelavet gløgg og historie om julens oprindelse. Vi glæder os.