Vedrørende at køre gravemaskiner og arbejde med minilæssere, dumpere og dozere

Brormand starter spliternyt job med dozere » www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/bulldozere/sma-dozere/d4k2-tier-4-final-stage-iv,, minilæssere » www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/minilaessere,, dumpere og gravemaskiner » www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/gravemaskiner,. Manden var utvivlsomt glædesstrålende, da han forleden fortalte os omkring arbejdet, og min feedback var bare … hva? Jeg havde ikke før i tidne vidst noget som helst om minilæssere, dumpere og dozere, og gravemaskiner har jeg slet ikke haft en mening om. Men her for tiden har broren taget noget uddannelse i at køre de her dozere, dumpere, minilæssere og gravemaskiner.

Min familie og moi mødes ofte til gryderetter og brætspil på lørdage eller til James Bond-aftener eller ture i Cinemax. Så som følge deraf kommer jeg nok til at høre mere omkring hans brug af dumpere, minilæssere, dozere og gravemaskiner. Det tager jeg med. Jeg er klar på at høre vedrørende dozere, gravemaskiner, minilæssere og dumpere, når han altid er åben over at snakke vedrørende massage, shellack og ansigtsbehandlinger, som jeg udfører.

Men bare rolig. Minilæssere, dozere, dumpere og gravemaskiner kommer ik til at være et tilbagevendende tema på min hjemmeside. Kun såfremt jeg begynder på at se en af min brors friske medarbejdere eller tilsvarende.