Vi alle blev maraton-løbere på grund af efterskole motion.

Mit ophold på efterskole - http://www.kongenshusefterskole.dk/, var det mest uforglemmelige år i længere tid. Samtlige af eleverne vil ergo foreslå et efterskole ophold til alle, som skulle være interesseret. Jeg tog mig et dejligt år på efterskole, hvor jeg langt om længe var i stand til at folde mig ud. Kammerater, som jeg også nu til dags mødes med, utallige gange om året. De er venner, som jeg ik ville kunne forestille mig at være foruden. Foruden nye bekendtskaber fik jeg også fornyet selvværdsfølelse i løbet af mit efterskole ophold. Det har sin begrundelse i al den efterskole motion, jeg prøvede krafter med! Hver dag var der for alle efterskole elever planlagt en eller anden bestemt form for efterskole motion, og det var skønt! I de ik’ så kolde formiddage fandt det sted udendørs, & det resulterede i, at efterskoleeleverne samtidig med motionsdelen, fik utroligt meget frisk luft. Min efterskole havde interesse i at kunne offerere en helsebringende efterskole kost og motion - http://www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html, var der som allereve nævnt også masser af. Alle efterskole eleverne skønnede på dagligdagen på efterskole hvilket kan forklares med al den efterskole motion, de tilbød. Jeg opbyggede en overjordisk form, og dét har fulgt mig som en voksen kvinde. & efterskole opholdet er jeg ovenud taknemmelig for!

Samtlige mennesker er bevidst om, at der er ovenud mange personer, som påtænker at tage på et efterskole ophold, og jeg kan hjerteligt rekommandere det. Slet ikke, såfremt man ikke er vild med sport, kan efterskole motion være en forsigtig opstart. Der florerer måske nok ubevidste tankemønstre omkring, at efterskole kost og motion ofte bliver nedprioriteret, men det er ej sådan tingene hænger sammen. Mange er af den holdning, at hver & en efterskole kæmper for at kunne tilbyde det mest uforglemmelige for skolens beboere. Ergo er lærerne tit ret påpasselige med at tilbyde både skøn efterskole kost og motion, hvor alle typer mennesker kan deltage. Ergo: min appel til alle unge teenagere derude på internettet er; ta’ afsted! Spring ud i det, & spender et ophold på efterskole, dét vil ingen på ingen måde komme til at beklage! Jeg kender absolut ingen, der ikke har haft et uforglemmeligt ophold mens de var af sted!