Vidunderlig bådferie efter speedbådskørekort, duelighedsprøve og sejlerskole

Jeg har gået på sejlerskole , http://www.dksp.dk/sejlerskole, , og det har været skønt. Min duelighedsprøve , http://www.dksp.dk/undersider/duelighedsprove, klarede jeg i juni, og et par uger senere tog jeg & veninden på sommerferie med mit speedbådskørekort , http://www.dksp.dk/speedbaadskoerekort, . Mathilde og jeg drog til Mallorca og sejlede ud på eventyr i en temmelig herlig båd hvor vi gik igennem en hyggelig og oplevelsesrig ferieoplevelse. Så skulle du overveje speedbådskørekort, duelighedsprøve og sejlerskole, så kom bare igang.

I dagene på sejlturen har jeg oplevet mig klædt godt på fra min sejlerskole undervisning. Folkene på min sejlerskole virkede rigtig dygtige, og jeg lærte mange gode regler til min duelighedsprøve. Jeg er ikke i tvivl om, det faktum at jeg selvfølgelig vil komme til at få benyttet mit speedbådskørekort jævnligt de næste år. Så tag endelig på sejlerskole og tag duelighedsprøve, hvis det er at du kunne tænke dig at tage på sejlture.

Min undervisning på sejlerskole slog samtlige af forhåbninger. Jeg havde mulighed for at gøre brug af det nye speedbådskørekort lige efter undervisningen på sejlerskolen, underviserne var dygtige samtidig med at der herskede kompetent ånd og stemning da jeg skulle til den her duelighedsprøve. Det var suverænt.