Ypperligt tøj syet af Petit by Sofie Schnoor er utrolig herligt, men også en stor omkostning!

Jeg elsker modetøj, og sådan har jeg følt lige siden min barndom. Tøj elsker jeg, og det æstetiske udtryk stimulerer mig. Jeg oplever ingen idé i at leve efter det allernyeste slavisk, men dyrker den individuelle udtryksform. Denne lidenskab har jeg videregivet til mine små pus, som nu følgelig stræber efter mærkevarer, som for eksempel Little Remix og Sprout by Gro. & ik’ nok med det, i dag forlanger rollingerne selvsagt ydermere, at de får foræret de fantastiske mærkevarer, som jeg lige før beskrev.

Det falder mig akkurat nu ind, eller det er jo i grunden ik’ fuldstændig korrekt. Jeg har aldrig forklejnet, at min lidenskab for mode har virkninger for min pengepung. Men nu, hvor jeg også har børn, der ligeledes deler min interesse for tøj, opdager jeg, nu hvor mange penge, det forudsætter at shoppe formidable mærker såsom Popupshop og Bang Bang Cph og andre!

Samtlige rollinger er værdige til dét mest enestående. Alligevel er jeg på samme tid startet med at overveje, hvilket vink, dét transmitterer at bruge så meget af ens rådighedsbeløb på tøj. Mine afkom fortjener at indse, at en hjernedød forbrugs-opførsel er som en skrue der konstant skrues. Dét gør mig derefter utryg ved, i hvor høj grad vores køb af tøjmærker som Little Remix & New Generals til de smukke små pus, transmitterer et vink, som jeg ik har lyst til at give videre til vores små pus. Jeg begynder at tvivle, samtidig med, at vi frygter, hvilke værdier, børnene tager med sig…

Jeg er startet med at tænke meget på, om vi som forældre for en tid skal vinke farvel til shopping af brands som for eksempel Petit by Sofie Schnoor og New Generals, og derimod tage på udflugt. Dermed kunne vi sikkert orientere dem værdien af dé morskaber, som ik koster penge. Bestemt er highend børneklæder fra Little Remix samt Petit by Sofie Schnoor rigtigt eventyrligt, men der er absolut intet, som en rask gåtur ude i naturen!